Och jag vet inte hur livet skulle vara utan dig.


godnatt

Några få människor känner mig, nåt så otroligt bra. Nästan läskigt bra, som om de kunde läsa mina tankar men tillskillnad från mig säger de orden högt. Det är oftast först då jag förstår mig själv. När de talar om mina tankar. Som när en av de närmsta sa "jag vet att du vill dit för att Han kommer vara där". Jag förnekade det men ack så rätt hon hade. Men det var då och det var ett tidigare kapitel och jag kan nu med all min egen säkerhet säga att det kapitlet är passerat och oläst. Sen har vi Han som egentligen är hela min bok. Men honom kommer jag alltid att förneka för jag vet att det aldrig i hela världen kommer att bli Vi. Vi blir sporadiska Vi ibland, men aldrig ett riktigt, fast, ärligt Vi. Så blir det bara inte och det är något jag nog aldrig kommer förstå.

snart fredag

Även om jag har fredag hela veckan är det trevligt med en riktigt fredag, och en fruktansvärt efterlängtad utgång!
Mitt jobb är kalaskul, och jag trivs verkligen. Hoppas dock att jag får gå tidigare imorgon annars blir det svårt att hinna. Idag slutade jag nämligen vid sex, och imorgon kommer mina gäster lite i åtta. Vi förfestar hos mig med drinkar och annat gott är tanken, för att senare dra vidare till Le Bånk. Hoppas L fixar in oss på listan, och att andra håller vad dom lovar.
Det är dock jäkligt svårt med vad jag ska ha på mig imorgon tur jag har Oscar. TACK OSCAR för att du orkar med mina bekymmer. Ehehe.
Nu ska jag minsann fixa mina fötter och mina händer, ungefär så japp. Hejdå.

Min dag i ord, om ni vill veta.

Har dragit runt i långklänning och stickad tröja hela dagen, riktigt slappt och ack så skönt. Dagen började med att jag kom upp till My, sedan bagav vi oss tillsammans med fotografLasse till Kastanjelund för att plåta ett matjobb i höstsolen. Tillbaka till redaktionen och vi skickade iväg laptopfodral till plåtning till en minishopping som kommer i nästa K2. Det är enormt stressigt på redaktionen nu eftersom att vi har ungefär fem dagar på oss att sätta ihop 50 sidor, vilket är ganska mastigt?! Men kul är det! Har hämtat min jobbtelefon idag, och egen mailadress och dator är påväg. Jag slank bort till Katten efter jobbet och sa hej och hejdå och sedan gick hela min familj på stan. Kalasbra. Jag har så ont i mina fötter nu, undrar lite hur det kommer kännas på freda kväll i klackar då.. Hm.
Dags för kvällmacka med varmchoklad och lite halv åtta hos mig nu. Sedan ska jag läsa i senaste LOVE som jag fick idag.

ett utdrag ur en novell jag skrivit

Nu, såhär två dagar senare liggandes i sin säng omsluten av musik, funderar hon på varför hon lät sig själv falla. Varför hon föll för något så högt, någon så ouppnåelig. Idag var det onsdag och hon hade bara lyckats få en liten skymt av honom sedan i måndags. Trots det kunde hon inte bli av med den där känslan av värme.
 

....

Dagarna och nätterna fyllde de med kärlek. Högläsning blandades med tedrickande ur prickiga koppar, och sömn blandades med små små kyssar på nyckelbenet.

Detta var lycka, bestämde de. Det var som att sväva en bit över marken i ett overkligt tillstånd, hela tiden med rädslan över att falla hängandes precis över en.


jag har hittat mina gamla innersta tankar och ord. rullar runt i dom i glädjetjut och undran.

Alla ord jag någonsin tryckt på spara efter finns här.

tisdag. lycka

Jag är berörd, berörd av den kittlande, sprudlande åtsmitande fullkoligt underbara musik som genomströmmar min kropp.


Jag kunde äntligen köpa byxorna jag suktat efter i månader.


söndagstankar.

Jag skulle ha velat få mitt hjärta krossat. För det är som en garanti på att jag upplevt kärlek.

Imorgon börjar jag jobba, kan knappt bärga mig!

jag är på riktigt så fruktansvärt lycklig.


-

It was death. I choose life.

mitt hjärta har stannat, under dina ögonlock.


puss


våta löv och höstsol.

Att hoppas för mycket på något är bland det läskigaste som finns. Att lämna bort hela sin själ, till ingen speciell, är nästan läskigare än att ge bort sitt hjärta. Allt sätts på spel, och faller allt samman faller man själv och det finns ingen som fångar en. Samtidigt finns det ingenting som är så spännande som att hoppas. Allt, verkligen allt kan hända. Ändå förlorar man aldrig hoppet. När man trots att man tror det är omöjligt ändå slutar att falla, då hittar det tillbaka in i en och finns där tills nästa gång man faller. Jag tror det håller på så tills man dör. Och vem vet, hoppet kanske inte tar slut där?

Vill ha tröjan


Nu ska jag sova. Såhär tidigt (ja, tidigt) har jag inte lagt mig på evigheters evighet. Typ.
Imorgon ska jag upp på bladet, blev inte så imorse eftersom att det hänt en del på redaktionen. Istället jobbade jag lite på dagis. Men ja, kbladet va de ja. Godnatt då väl.
Ps. Har skrattat mest ikväll Ds.

Jag är nöjd

Med den jag är. Och jag är nöjd över att jag är nöjd. Bra va?
Imorgon ska jag upp på bladet en svängis, sen blir det farmormys.

kalasgod kvällsfika

Och livet blir inte bättre just nu. Eller jo, om Sarah var här, men man kan inte få allt.
Börjar jobba på måndag, så jäkla bra.
Sarah kommer hem om en månad, så jäkla bra.
Åker till Götet i november, så jäkla bra.

robyn, the goddess

You won't be strip-searched, torn up tonight
you won't be cut up, bleeding tonight
you won't be strung out, cold, shaking to your bones
wishing you were anywhere else but right here
So dream on

http://www.youtube.com/watch?v=x-juuIldyZ0&ob=av2e

just because you feel it doesn't mean it's there

JAG SKA JOBBA PÅ KRISTIANSTADSBLADET HALLÅÅ!
Åh jag är så lycklig! Och så fruktansvärt trött. Dåligt med sömn och en timmes tåg följt av möte tar på krafterna må jag säga. Men hade i alla fall ett fint dygn i malmö. Nu måste jag nog dock sova en timme. Sen vill jag fira. Tror jag bestämt.

Ps. Pinsamt Sverige är som får in ett rasistparti i riksdagen, och ett nazistparti som kommunfullmäktige i skåne. Örk. Ds.

lördag

Fredagen blev oväntat bra med mammas mat och rödvin. Inte mycket man kan klaga på där inte.
Jag ska se vad den här dagen har att bjuda på. Om jag ens går upp ur sängen. Återstår att se.

askalasbra cambild från i somras.

lama


behöver nya strumpbyxor och lite kärlek

Är inte på humör för djupdykande tankar. Så jag säger godnatt.

Fin dag i punkter.

Sol.
Kärt återseende av saknade.
Fotad till streetstyle.
Fika på finaste Fenix.
Regn.
Sol.
Tivoliparken och musik.
Mera regn.
Fina Katarina.
Buss.
Hem.
Idol.
Valdebatt.
Bloggar.
Just nu är vi här på dagens lista.

You're beautiful but you don't mean a thing to me.


01.29 inatt

Jag saknar de där orden. Orden som fick huvudet att rinna över och ner på tangenterna. Orden som bara formade sig själva, utan problem, och som trillade på plats efter varandra.
Jag skriver mycket om ord. Komiskt ändå, att jag låter ord forma de jag egentligen tror att jag saknar. Trots att jag har dom här. Mitt framför mig och rinnandes från mitt huvud.
Ibland måste man bara låta dom forma sig själva. Ni vet när man inte riktigt tänker utan mest bara hänger med i fingrarnas rörelse.
Det är då jag tror det blir allra bäst.

tjipptjipp

Ska iväg på modevisning ikväll, farmor är en av dom som visar kläder så det ska bli kul att se. När jag var liten gick jag också en del modevisningar, det är riktigt kul faktiskt. Har klätt på mig kläder idag, vanliga kläder, och det har jag nog inte haft på mig på en vecka. Kul. Halvt meningslös text men nu blir jag hämtad av faster.

Hej alla nya

Hoppas ni tycker mina ord är så intressanta så att ni stannar ett tag.

Vad roligt man kan ha en måndag, trots alla känslor och bekymmer som skaver.


Den här ska jag läsa

Klockan i hjärtat. Hur självklart och obönhörlig var inte den klockan? Hur förvridet unik var inte dess mekanik? Skärvorna av allt som tänkts och känts så länge, skärvorna av självklarheterna. Urverket. Alla sinnen skärpta, inga utrymmen för vårdslöshet eller nycker. Hans och hennes stillsamt försiktiga generositet. I väntan på att någon skulle säga något. Säga något av betydelse.

Som om hon någonsin skulle ha kunnat göra det.

Det enda hon kunde säga var sådant som var utanför hennes kontroll men meningen att hon skulle säga.

Vad som än hände och vad som än sades så var det ju meningen.

Varken enklare eller svårare än så.

Per Hagmans "Vänner för livet"


this baby is mine


jag älskar den här bilden.


Livet går vidare, som vanligt.

Men istället för att blicka framåt, blickade jag bakåt och satte in alla bilder från sommaren i mitt stora fina fotoalbum. Så nu är det klart och det känns skönt. Ser fram emot en ny vecka, även om den kommer att bli ensam.

om det nu inte ska vara vi

varför gör det då så ont att släppa dig?

-.,'

Idag är jag riktigt bedrövlig. I förrgår började jag känna mig kass och sedan dess har jag bara blivit sämre. Idag har förkylningen kulminerat och fy för sören vad kass jag mår. Feber, ett huvud som sprängs vilken sekund som helst och tjock i både bihålor och hals. Imorgon fyller farmor år och jag vill så gärna dit. HIMLA SKIT.
Ni får två egobilder sålänge. Tagna i somras redigerade inatt.

Som om inget annat någonsin funnits.

Hans ord får mig att stanna. Även om jag egentligen inte vill gå.
Hans händer är som poesi.
Jag flätar in mig i orden och andas ut alla meningar Han någonsin tänkt.

jag är sjuk idag, väldigt. fast lycklig ändå.


!

Fick två sekunder efter att jag skrivit senaste inlägget besked om att chefen på Kristianstadsbladet sa ja! Han vill ha mig där i höst och jag kan omöjligt bli lyckligare!

hejhejhallå

Jag blir lite arg på mig själv när jag sover länge och inte gör något om dagarna. Det retar mig enormt.
Jag tog ett sånt där beslut ni vet, ett sånt där som påverkar hela ens liv? Jag hoppas bara så innerligt att det var rätt beslut jag tog. Hur som, så är jag sysslolös minst en vecka till - helt utan pengar. Känns lagom roligt, eller hur? Åh jösses.

åh

Sådär, nu var allt tackat nej till. (konstig mening).
Jag är sugen på att jobba med mode. Så jäkla sugen så det finns inte.
Åh vad jag hoppas på K2. Jättejättejättemycket. Verkligen.
Nu ska jag vara sysslolös i en vecka, tror jag ska hitta en ny hobby.
Eller börja sy igen.

godmorgon världen

Idag är en väntans dag.
Jag hatar att vänta.
Idag får jag förhoppningsvis reda på hur min höst blir.
Och jag hoppas så mycket att den blir som jag vill.
Jag hatar att vänta.

-



åt skogen

med allt. har tappat räkningen på alla tårar.

jag vet inte hur det blir men jag vet att det blir bra

för det blir det alltid.

jag har så många vackra bilder på min dator.

vad sören ska jag göra?

Praktisera? På designtorget i Malmö?
Plugga? På Malmö högskola? Distans? Kristianstads högskola?
Jobba? Var?

Frågorna är alldeles för många och jag måste vila min hjärna lite.

RSS 2.0