så var det nytt år igen

Har haft en kanoners vecka, och än är den inte slut. Helt fantastiskt. Tänkte prova om jag kunde ha håret som jag sågd et i mitt huvud, och det kunde jag. Hehe, sedan började jag sminka mig och hålla på. Här ser ni resultatet (fast blixten dämpade en hel del). Dock kommer jag inte se ut så imorgon, (även om man kunde önska..)
Gott nytt år finisar. Hörs nästa!

bara å göra


såhär ser min bikini ut, beställde även ett par trosor utan volang.
mitt måtto, eller princip är det kanske mer, är att man inte får klaga
om man inte är beredd att göra något åt det.
fick ett gymkort i julklapp så jag ska minsann göra något åt det.
slimmade ben, here i come!

OOOOOOOONS

Inatt beställde jag sommarens bikini och dedär sex månaderna kändes verkligen väldigt mycket närmre. Sedan vaknade jag imorse till ett väldigt kallt grått sverige och kom fram till att en vecka i värmen i vår ska planeras snarast. Förövrigt ligger jag fortfarande i sängen, om några timmar ska jag till stan och sen blir det myskväll hos Malin. Jag vill ha blå toppar i håret. Ja.

måndagsfest.

Till våren läser jag religionsvetenskap på högskolan i stan, och lever studentliv. Är pluggsugen så det rinner ut öronen, så det ska bli riktigt fint. Nu har jag betalt alla räkningar och åker snart in till stan för att träffa mina bästisar och gå på mellandagsrea. Kalasfint. Imorgon har jag sista jobbdagen och ska förhoppningsvis firra kvällsjobb på skånetvätt. Livet är verkligen bäst.

vill äta upp Baptiste, Karl Lagerfeldts egen lilla musa.




två dagar till julafton

Alltså allvarligt talat. -24? Hur sören tänkte gud där egentligen? Vill nästan inget hellre än att kasta mig ut i ett varmt hav och sedan gå upp och lägga mig i varm sand, låta solen göra mig brun och smaka saltvatten på mina läppar. Åååååh




trying to hide your love

Nu sitter jag i pyjamasbrallorna och väntar på att faster ska tuta utanför. Stan och eventuell piercing står på schemat.

puss på er.

Ikväll målar jag naglarna silvriga, lyssnar på Sarah Dawn Finer – Winterland och delar med mig utav lite ur min inspo-mapp.



ibland älskar man livet så mycket att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen

idag är en sådan dag. verkligen. äter frukost i sängen. tittar på vänner. funderar över hur många vänner jag faktiskt har som jag vet kommer stanna en livstid. som jag aldrig någonsin kommer göra mig av med. vart jag än bor och vad jag än gör. fantastiskt. idag ska jag måla naglarna. städa rummet. julpynta. slå in julklappar. sjunga jullåtar i kyrkan. bättre än bäst. på tisdag får jag träffa först faster och sedan min favvo som är hemma från amerikat. brabrabäst.

lever på hoppet. hoppet och kärleken.

Jag läser om kärlek och lyssnar på kärlek. Gör vi inte alla det, mest hela tiden? Kanske är det bara jag.
Frossar i kärleksbilder och unnar kärleken till varenda människa. Verkligen.
Jag har delat några sängar och pillat en del i håret och trivts. Aldrig mer än trivts. Alltid pirret i början. Överallt. Varför svarar han inte? Och så när han väl svarar så är man på rosa moln igen. Ibland har jag tittat på människan och tänkt att dig, dig vet jag att jag skulle trivas med. I en lång evighet. Men det blir aldrig så ändå. Fast vad gör det, jag vet ju vad som väntar mig. Och då kan jag vänta ett tag till.

jahapp

Helt ljuvlig dag och kväll i torpet med hela min älskade släkt. Brabrabra avslutning på veckan.
Imorgon inleder jag min allra sista vecka på K2, någonsin.
Dessutom ska jag söka jobb på Skånetvätt, JADÅ. Dags för BRAK sen godnatt.

lagom trött morgon


Livet är gott. Idag har jag rosa läppglans/stift vilket resulterade i dubbel storlek på läpparna. CHILL.
Fina armbandet är Marc by Marc Jacobs och det fick jag av fina My i födelsedagspresent. Klockan är pappis.
Livet är gott, som sagt. I eftermiddag ska jag fika med Lukas och ikväll myser jag hemm - dock utan chips. Påbörjar smal-helgen, yes!

Idag är en bra dag

Fantastiskt skön dag på jobbet gick över i mys på fenix med Cedell och öl som gick över i fruktansvärt vacker modevisning med bröst som gick över i chokladmoussebakelse på duvanders som gick över i tvkväll med pappa och en flaska vin. Om några timmar är det fredag och sedan är det lördag och efter det är det efterlängtad söndag. Hela släkten i torpet. SÅ fint. Sedan har jag bara en vecka kvar på kbladet. Kapisch. Fattar inte riktigt, men ändå bra. Tror jag. Älskar att jag har hela livet framför mig.

-

Ni låser mig.

Vill att det ska bubbla

Nyår alltså. Vilken dag. Snart är den här igen och jag vet precis hur den kommer bli.
F A N T A S T I S K.
Hittade min nyårsblåsa idag. SÅ jäklans fin. Kommer bli en utmaning att matcha, men ack så roligt.
Konstigt ändå. Man borde kunna fira nyårskvällar oftare än bara en gång per år. Man vet ju redan långt innan att det blir en kanonkväll, så varför inte uppleva den oftare? Fast, ja det är klart. Tre nyår per år. Känslan försvinner. Men ändå. Pirret. Vill ha det alltid.

Dagarna bara rinner iväg

Snart sitter jag inte här i mitt rum på min stol på kristiandstadsbladets redaktion. Vem vet vart livet bär mig.

sydde lite


1140 kr


Egentligen inte det dyraste, så jäklans snygga.

SNYGGGGT

Tänkte visa mina senast inköpta skor. De supersnygga bruna i skinn hittade jag i Götet, och de svarta är från Nelly. Nu ska jag kolla bonde söker fru!





RSS 2.0