fruktansvärt bra dag i lund

har bara ätit och skrattat idag. och åkt tåg.
köpte en himla fin grön låda, som är lila inuti. och en sparbössa som ser ut som en uggla. och en ljusstake som ser ut som en sovande fågel, i guld.
imorgon ska jag sätta upp mitt skrivbord (!!!) och vara med på en textlektion på gamla skolan. ååh så bra.
sovdags.

Och Danne?

Passa dig. Annars kanske du inte får någon inflyttningspresent.

hör av dig nu. orkar inte vänta mer.



jag saknar


hah

Man blir så glad.
Ikväll ska jag dricka en massa öl och umgås med fina pojkar.
Imorgon ska jag till markaryd och titta på revy, får äntligen träffa malin!
Det blir inte roligare än så.

Du,

läser du fortfarande varje dag, som du sa att du skulle göra?

Godkväll

Fast det känns mer som godnatt. Är så fruktansvärt trött och mina ögon började svida redan imorse.
Men jag har haft en helt fantastisk dag. Började på högskolan med fin diskussionsgrupp och en bra föreläsning redan första dagen. Sedan lunch på den saknade redaktionen, åh, det var så himla härligt att se alla igen.
Snabb vända till sjukhuset för att klippa gips och flörta med söta ortopeder (varje gång jag skriver ortoped tänker jag på torpeder och då tänker jag på terroriser. Helknäppt ju).
Jag har shoppat idag. Nåt så in i bomben. Men sedan fick jag ångest och nu ska jag lämna tillbaka hälften. Haha.
Usch. Jag somnar när som helst. Hoppas alla har haft en lika fin dag som jag.

åhja.


äntligen. sitter som en smäck gör de också. himla flyt. imorgon börjar skolan. wish me luck.

utan versaler

jaha. jag är i alla fall glad. om någon undrar. konstigt att mina inlägg inte svämmar över, med tanke på hur fruktansvärt lite jag har att göra om dagarna. nåväl.
idag har jag besökt vårdcentralen. det hjälpte mig inte så värst mer än att jag fick lite plåster och en farmor med mig hem.
i övermorgon ryker gipset och jag börjar skolan. är så taggad! gustav ska skriva en uppsats på minst fyra sidor om USA och jag vill så gärna skriva den åt honom. men gustavs lärare hade sagt att man "helst inte" fick be om hjälp. helst inte alltså. jaha.
ni vet känslan när man så gärna vill ut och gå för att man inte varit utanför huset på fyra dagar, men verkligen inte kan gå för att det gör för ont? så bra, då känner vi likadant. imorgon tänker jag trotsa den där smärtan i alla fall, för jag vill dricka cola light med My. och hämta ut mina skor hos skomakarn.
intalar man sig någonting tillräckligt mycket, så är det så. bara så att ni vet. gäller även tårar som ska stanna inne och fejkskratt som ska ut. (inte för att jag fejkskrattar särskilt ofta, men mer för att förklara ytterligare).
man märker verkligen på mina ord att jag inte skrivit för hand på länge. det blir så här flummigt och jobbigt då.
P. Jag saknar dig.

födelsedagskalas



http://www.solestruck.com/jeffrey-campbell-lita-white-perf-suede/index.html#

Snacka om besatt. Det finns ju en miljard olika Lita. Vill ha röda. Gröna. Lila. Blå. Vita. Glittriga. I evigheters evighet.

varför blir det alltid så

fem dagar med gips återstår
ikväll ska jag dricka vin
imorgon ska jag vara med Kat, äntligen
snart ska jag göra något spännande
trevlig helg!

bild från förra våren

porr när den är som vackrast



framtiden och så.

Nu är världens snyggaste skor påväg hem till mig(!!!!!!!!).
Imorgon ska jag fika med Sara (och baka scones till frukost).
På fredag fyller pappi år. = Vin (för jag har slutat på smärtstillande lagom tills dess).

puss!!!

Imorse när jag vaknade hade jag inte ont alls. Alltså första smärtfria dagen på tre veckor, kan ni tänka er min lycka?!
Nae, det kan ni nog inte, men ni kan låtsas i alla fall.
Mina dagar är förövrigt alldeles för innehållslösa, och jag sover alldeles för länge om dagarna. Tur att skolan börjar om en vecka, och att gipset ryker samma dag (bra timing!).
Jag har så mycket inspiration och kreativitet i mig idag så spricker nog snart. Får börja skissa en massa tror jag.


monolog utan dess like

Har inget vettigt att säga?
- Men skriv inte då!
Nae, just det.


tröstäter chips och pillar på gipset

Är fortfarande bitter men telefonsamtal och världens bästa vänner gör livet (och armen) lite lättare.
Har bestämt mig för att köpa de dyraste skor jag någonsin köpt, som en present till mig själv. (Ja, jag hade ju shoppingstopp tills jag och M åker till götet, men dessa skor ska jag ju ha i götet?! haha (och förlåt malin för att jag blir 30 cm längre än dig då)).
http://www.henrykole.se/shoes/lita-tan-jeffrey-campbell.html


i care

och jag tycker inte om det alls.

Man får vara bitter.

Jaha. Gipset är inte bara jobbigt i ALLT jag gör, det blir dessutom ingen träning på två-tre veckor. Hur kul? Ungefär inte så kul alls. Jag som skulle bli slimmad och tonad? Pfft. Dessutom kan jag inte skriva för hand. Det ser ut som en femåring skrivit och jag kan inte trycka något heller, så det blir väldigt oläsligt. Tur att jag bara ska ha det några dagar in på terminen. Julgransplundring om en timma, så jag borde väl börja göra mig i ordning nu om jag vill bli klar i tid..

.'

Igår när jag och pappa satt och väntade på akuten så berättade han för mig att han tänkt tanken att sälja huset, ta tjänstledigt från jobbet och åka till afrika för volontärarbete med hela familjen. Tänk va.

hemma, och...

Gips. Igen. Alltså, gips på högerarmen är en heeeeeelt annan femma än gips på vänster. Hur fan äter man? borstar tänderna? torkar sig? bär saker? sätter upp håret?
Detta håller inte.

bara massa pladder.

Har så ontontontontontont idag så jag vet inte vart jag ska bli av. Idag är det dessutom svullet och har fått ett blåmärke ovanpå. EFTER TVÅ VECKOR. Hur fel låter inte det då? Vårdcentralen gav mig ungefär såhär >< mycket hjälp... en tid nästa torsdag? Jo men tack du. Mamma skulle ringa igen och hon är mycket bättre på det där att kräva saker. Annars blir det väl akuten. Förövrigt saknar jag en massa människor. Alla ar ju lämnat mig igen efter julen. KOM TILLBAKA? ja. Snart kommer i alla fall katten hit på scones och te. Fina fina.

tisdag.

Han:
Vart är världen påväg?
Jag:
Världen går dit vi går. För den är vår, älskling.


.


22

Det finns något högre. Något större, som har sagt att du och jag ska bli. Det är ingen vi rår för och det är inget vi kan göra något åt. Det bara är. Tids nog.

take me as i am.

Det gör inte ont längre. Hjärtat har återhämtat sig och allt är som vanligt igen. Eller, egentligen är det aldrig som vanligt eftersom att det hela tiden händer saker som gör att man måste tänka efter. Få perspektiv. Jag har ögon i händerna och röda läppar, undrar lite vart detta slutar.

,

jag tänkte skriva att jag vill ha det som förut, men sedan kom jag på att förut aldrig varit. Vi har aldrig varit. tänk att man helt plötsligt inte alls står stadigt längre, som man inbillat sig så länge att man faktiskt gjort.
jag ramlade igår och mitt hjärta slog sig.


låt inte djävlarna ta dig

Har haft en lagom effektiv dag (alltså inte så värst effektiv alls), men har i alla fall hunnit träffa folk i stan och dragit hem ett kaffesällskap. Bra va? Snart kommer Majja, och sedan blir det partaj. Mycket partaj. Glatt.
Ligger och lyssnar på Coldplay – Lost! och njuter av att vara jag. Fan va bra allt går ibland.

let's take a walk on the wild side baby


ler mest.

livet är bra.

2011

Hade mitt livs bästa nyår i fredags. Verkligen. Nu ska jag ha mitt livs bästa år också - hitintills vill säga, och det inleder vi med att beställa en väldigt oplanerad resa till gäteborg i februari. Wild and crazy så att säga. Lika bra!
 

RSS 2.0