Dricker vin

Jag återkommer imorgon.

Idag myser jag runt i pappas skogsgröna lammullströja

Från att ha en helt tom dag (förutom jobb) har jag nu gått till att ha en fruktansvärt fullspäckad eftermiddag.
Fika med Emmy
Klippning
Möta pappa
Åka till farmor
Mysa med faster.
Men vem klagar? Inte jag i alla fall.


I just want to jump in there

...
Though I’m not saying you should feel good when someone breaks your heart, I’m saying I would prefer getting broken than not feel love at all. Everything is about love. Movies, books, songs, reality. And I’ve never even felt it. It feels like I’m outside, watching everyone else walk two and two, hand in hand. I just want to jump in there and be a part of it. But how? I have no idea…

Le Love

lame


Kalasbra

Idag är en kalasbra dag. Ingen särskild anledning alls. Helt enkelt bara kalasbra. Kalasbra är dessutom ett kalasbra ord.
Har varit hög på Hugo Boss och spraylim halva dagen och har ätit kebabtallrik till lunch. Jag älskar redaktionen och redaktionen älskar mig. Kalasbra.
Nu ska jag äta. Sen ska jag äta igen, fast glass och chips och så och och och. Hejdå.

måndagskväll.

Man kan ju tänka sig så att livet är ganska fint ändå. Ibland försvinner människor och ibland hittar man människor som man aldrig vill ska försvinna. Någon gång kanske man ändå måste ta bestutet att de människorna ska försvinna ändå. Fast det tror jag kan vara bra. Eller?
Ibland undrar jag hur många som inte kan glömma mig så som jag inte kan glömma honom.

ska till farmor och hämta hem ett hjorthorn


och du har nog en aning ändå

Och så kom äntligen dagen när min säng var mindre ensam och den luktade mer du än den luktat någon annan någonsin. Och så tittade du på mina bilder och så såg jag rakt in i dig att du trivdes här. Hos mig. Och så tog du min keps och så gick du med ditt leende och jag blev kvar med mitt. Men du är glad för kepsen och jag är glad för att min säng luktar du.

onsdagspoesi


Till Rappe

Inte visste jag att du tittade in här, så glatt. Tröjan på det bruna bilden om de gråa vädret kommer från Röke loppis. Den tackar för komplimangen. :)

Hon som kan de där med ord.


Och sedan en dag tappar man bort varandra och allt man önskar är att man aldrig hade träffat honom. Att man aldrig hade vetat vad man kommer att behöva leva utan resten av livet.

Jag vill äta nu.


Idag är det pisstråkigt väder med pissregn och pisskallt. Imorgon landar Sarah i Sverige och jag får hemlevererad glass och allt är glatt. Men idag är det bara grått.

min klippa, min soluppgång, min mamma


kanske

Jag vet inte
kanske är det bara påhitt
kanske är jag kär?
jag trodde kärlek var ljuvligheter och kyssar bakom örat.
Detta gör bara ont.

som om jag aldrig blir riktigt hel utan hans hand i min.

Ibland undrar jag lite var alla ord jag inte hinner skriva ner blir av någonstans. Ibland undrar jag vad mina ord skulle vara utan honom. Han som formar varenda bokstav med sina lockar och sina vackra händer.
Jag såg honom idag. Och samtidigt som jag dör lite, så formas det alltid lite mer av mig, liksom inuti.

måndag.

Som jag sa till Ems, - Jag dör lite varje gång jag ser honom på stan. Han gör mig lite galen och jag tror att det är dumt. Men jag gillar att vara galen, så är det bara.
Bästa fikan på länge idag med Emmy för övrigt. Och kalasbra dag på jobbet. My är frisk och livet är bäst. Vill ut på fredag men tji får jag för kontot är tomt. Tur att mina älsklingar kommer till mig på lördag och äter och dricker och dansar och älskar och sover.
Nu ska jag äta varma chips och kolla vänner.

kram

Ibland hoppas jag lite att ingen läser mina ord. Fast det gör ni ju, och det är väl trevligt.
Jag hittade alla mina gamla ord igår, i alla mina böcker. Kanske delar med mig av dom någon dag.

jag ska sakna dig imorgon


Godmorgon

Jag genomskådar mig själv.
Jag kramar dig igenom rymden. Du citerade Di Leva och jag log. Och du log tillbaka som om du aldrig gjort annat. Jag är bara 18, 19 om en månad. Men jag vet redan precis hur jag fungerar. Det är bra i sådana här lägen för då kan jag lätt bara stänga av. Eller helt enkelt inte känna mer än vad som förväntas.
Du tittade på mig och sa att du inte orkade med henne längre. Att du bara vill vara med människor du tycker om tills du åker. Och att du räknade in mig där.
Jösses vad jag är löjlig men jag vet att jag har tre fina månader framför mig.

Hans leende gör mig galen


Klippte lite

Både i tröjan och i håret.
Väntar på hemleverans av godaste glassen.
Det är väl de jag gör mest hela tiden.
Väntar.

-

Jag saknar verkligen min gamla blogg. Mina ord var mycket bättre då. Förstår inte riktigt varför. Alls.
Kanske saknar jag livet jag levde då, och minnena jag formade och sakerna jag upplevde. För det var ju allt dedär som formade alla mina ord till meningar. Men jag vet inte. Hoppas att det kommer över mig igen. För jag vill andas med havet och lindas in i vågorna. Och jag vill kunna skriva om olycklig kärlek och otillräcklighet. Snart kanske.

Love could be just around the corner

Frågan är bara vilket hörn.

Godmorgon.


Du rörde runt i mitt hjärta när du sa att du ville vara med mig.

Och ditt mystiska leende sitter fortfarande fast just där det inte borde vara. I mig.

Det blev förövrigt ingen lägenhet denna gången. Imorgon ska jag besöka ett spökhus.


.


Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Hah bara några få gånger va? Mm, menar väl det.
Idag är My sjuk, så jag har eget ansvar, vilket är spännande och lite läskigt. Maria (AD;n) ÄLSKADE i alla fall bilderna på Aron, och det gjorde mig varm i hjärtat. Ska skriva klart intervjun nu tror jag bestämt. Mitt första helt egna jobb i tidningen (förutom allt de jag skrev i Surr förr, detta är ju ännu mer på riktigt med många fler läsare). Åh. Ja.
Förövrigt är jag helnervös. Men jag tror inte vi blir stadsbor idag. Men man hoppas.

godnatt

Imorgon vid den här tiden sitter vi antingen utan lägenhet, eller så har vi precis skrivit kontrakt.  Sjuk tanke.
För övrigt får jag världens bästa glass för att jag sydde hans byxor, inget att klaga på!

hej.

Idag vaknade jag med huvudvärk, så jag tog en tablett och gick o la mig igen. My är också sjuk så vi får helt enkelt krya på oss. Om en timme kommer en mäklare hit för att värdera vårt hus. Och imorgon är det budgivning på lägenheten. Fyra par, och alla vill ha den så jäkla mycket. De andra har nog sparat lite mer så förmodligen är vi körda. Men hela familjen kommer gå på helspänn hela dagen imorgon. ja jösses.
Nu ska jag städa lite, sedan ska jag väcka mamma (som även hon är sjuk). Haha ja vad gör man inte.

Det händer mycket nu.

Både i mitt huvud, och här hemma. Men jag tror att allt blir kalasbra, för det brukar det bli. Om exakt två veckor är Sarah hemma, och Otto. Och alla mina bästa vänner är här på middag. Bara tanken på det gör ju en lycklig!
Jag har alldeles för många erbjudande för kvällen, men förmodligen blir det Emmymys, fint. Nu ska jag klä på mig och sedan bär det av till stan för fika med Malin. Imorgon ska vi på lägenhetsvisning igen. Åh.

"Välkommen till denna magnifika 20-talsvåning på attraktivt läge i "Sjunkande huset"! Vi möts av generös takhöjd, välbevarad charm och härlig atmosfär"


Ja, jäklans

Kan nog inte ens med ord beskriva hur bra det blev idag. Lokalen vi plåtade i ska vi inte ens tala om, helt galet!
Och så snygg han blev, och så bra allt var och åååh.
Jaha, annars då? Annars kanske kanske det händer en del på hemmaplanet. Kanske. Om det går som vi vill.
Bra dag, och nu är det helg! Imorgon ska jag till farmor, vi ska titta till farfars garv, och sedan ska vi mysa. Och jag ska sy Arons byxor. Skulle väl ut imorgon med Kakis men jag har en tjuga, och det räcker inte ens till en hel öl. Eeeh. Kram

Fyfanken så fint det blir imorgon. Har höga förväntingar. LADDAD. Ja ni fattar. Godnatt.



Men du har ingen aning.

Konstigt ändå. För alla mina ord handlar ju om dig.

Har fått chefens gamla arbetsrum. Lagom fint. EEh


kristianstadsbladet.

Det finns bara bra saker med mitt jobb, på riktigt. En av dem är lunchrasten. När alla sitter vid de stora bordet. Idag hörde jag om en intervju Ingela nyligen gjort med en ensamstående mamma med två barn, en med down syndrom och en med leukemi. Så gripande. Imorse satt jag med på en intervju med en känd fotograf, helt annat liv men också så fruktansvärt gripande. Att en människa kan leva så mycket, och vara så fruktansvärt inpirerande. Jag ville bara veta allt. Båda människorna får ni träffa i nästa nummer av K2, om ni vill läsa om gripande livsöden.

Hej.

Jag trivs. Torsdag blir kalasbra, jag hörde det på hans röst.

oktober. guldregn och höstdoft.

Idag har jag kört 15 mil och i fredags dansade jag i timmar. Fast mest pratade jag. Vi pratade och du sa saker som jag är osäker på om du minns idag. Men vad spelar det för roll. Det var ju sanning.
Har haft en fruktansvärt bra helg, med dans, jobb, sömn och torp. Imorgon börjar jobbet igen och det är fortfarande lika spännande. I veckan ska jag göra en intervju helt själv och ett reportage med Aron.
Så jäklans roligt, helt eget ansvar. Nu ska jag nog sova, eller jag borde.

Du vet lika väl som jag att vi aldrig kommer ändras.


RSS 2.0