en helt vanlig tisdagskväll.

Kom ut från kvällens middag som spenderats med alla fantastiska kollegor och fruktansvärt mycket mat. Kände blomdoft och värme slå emot mig.
Stannade, andades och njöt av att älska livet så väldigt mycket.

Den känslan.


May. 17, 2013

När han hånglar upp en från solresor mitt framför mig och jag säger att vi är över.


May. 15, 2013

När han smsar och frågar om jag vill se hans nya boende i gamla stan och jag är alldeles för trött de 10 minuters gång som det skulle resultera i. Men att det inte gör något att man inte kan ses alltid för jag vet att han är där, 10 minuter bort eller väntandes utanför min dörr helt genomblöt efter att han sprungit hit i regnet.
Och att jag inte behöver tänka på något slut för oss.


så lite sömn.

Har snittat 13 timmars arbete om dagarna, och 4 timmars sömn om nätterna de senaste fyra dagarna. Trött blir man, men nu börjar det äntligen lugna ner sig och idag har vi varit i marmaris!

Imorgon är det ännu en utflykt, den här gängen till symi! Så det blir en lugn och skön dag imorgon som avslutas med mat och dryck hos ving, och sedan bargatan med Linnea. Ledig fredag!


Lindos

Nu sitter vi i lindos och hygger oss! En timme tills bussen går och här är lite mulet, men iphonen säger sol om 40 minuter, så jag tror på den.


onsdag.

Kom nyss ut ur duschen efter en timmas powerwalk runt hela nya och gamla stan.
Bästa känslan just nu: att lägga sig nyduschad och helt slut i en nybäddad säng (städning på onsdagar där vi bor).

Idag har vi utflyktat oss. Det var dags för örundturen, för andra gången i mitt liv. Tveksam till om det va mycket roligare andra gången? Men fick prata med gäster, och gratis mat. Och det är ju alltid helt fantastiskt.

Imorgon ska vi upp tidigt, har pick up 07.20 och sedan styr bussen mot lindos (där jag va igår, och varit minst femton gånger innan) och sedan en rundtur i Rhodos gamla stad (där jag varit kanske hundra gånger innan). Efter det ska jag och Iben till Lidl och handla bratwurst för på fredag är det kick-off, och vårt lag ska komma från Tyskland!
Både jag och Iben hatar Tyskland, men vi kom fram till att vi gillar ju öl och korv... Så det blir nog bra ändå.

Lite Filip och Fredrik på detta kanske?

Ha de!


May. 07, 2013

När man får en massa myggbett och han kysser vartenda ett.


Hemma och tillfreds

Sådär, då var man tillbaka på älskade rhodos igen, och livet har redan tagit fart. Mängder av nya ansikten och språk att lära om, samtidigt som jag aldrig känt mig mer hemma.

Det är vår här nu, så träden är gröna och hela ön doftar blommor. Magiskt.

Idag har jag varit iväg fram till efter lunch och studerat östkusten tillsammans med fyra andra brudar. Eftersom att jag redan hittar överallt, gick det ganska fort och vi var klara redan tolv. Lunchen intogs i Lindos vid havet och sedan styrde vi bilen tillbaka mot stan för takhäng och vap-lemon.

Om en halvtimma knackar Lærke på, så ska vi se om vi finner någonstans att äta på.
Har aldrig använt den här bloggen som dagboksmaterial tidigare, men lite mer sånt blir det nog framöver! (Även om jag förmodligen glömmer bort, och även om jag helst bara skriver några meningar var femte vecka).


RSS 2.0