Sista

Borde göra en hel sammanfattning och ett sista inlägg här från Rhodos, men jag vill inte tömma ur mig allt än. Älskar ön för mycket.
Så jag är tyst och njuter bara varje sekund, av allt och alla och sol.


Lilla livet.

Nu är lilla livet nerpackat i väskan och jag är nyfärgad i håret och redo för en vinter i Sverige. Vi hoppade tydligen över hösten? Men bara att gilla läget va.
Nu ska jag måla mina naglar party, och sedan är det dags för den sista måltiden (typ) här på Rhodos. Vi fick lön igår, och det är min sista kväll, så vi unnar oss lyxmiddag på dyr restaurang följt av bio! Kan nog helt enkelt inte avsluta bästa sommaren i mitt liv på ett bättre sätt. Imorgon väntar Sverige!

Ps. Ni får stå ut med dålig kvalle på bilden. Ds.


Väldigt full på 15 kvadrat.

Igår hade vi många planer, och vi skulle ut och dansa salsa och sen till Colorado och sen helt enkelt bara dansa dansa dansa.
Nog för att det är fint att dansa, men det regnade och var kallt och ni vet när man helt enkelt bara inte känner för att dansa?! Ibland händer det faktiskt.
Så jag knackade på hos Amanda 20.15, med toast-tillbehör och en flaska rött, och där väntade hon på mig med ett väldigt stort glas fullt med hallonvodka och sprite och det var väl där det började.
Två timmar senare kom Camilla och sedan satt vi hela natten i fönstret och rökte eller i sängen med ett glas vin. Och som vi skrattade. Helahela natten.

En av de bästa kvällarna på Rhodos, såhär nästa sista innan Sverige. Så fint.


.

Hur han tog min hand precis innan han somnade och kramade till sådär så man vet att det är på riktigt.


Blundade och njöt.

Tittade på en hemskt dålig bio, skrattade och åt äckligt godis tills vi mådde illa. När vi kom ut hade himlen minst sagt öppnat sig och vi sprang till bilen så fort vi bara kunde. Helt genomblöta och fnittriga körde vi sedan i en igenimmad bil hem, med musiken på allra allra högsta.

Onsdagskväll på världens bästa ö.


Näst sista.

Jaha, så har nan arbetat näst sista dagen någonsin (eller vem vet?) i den blå världen. Känns som att jag inte riktigt insett att jag ska hem till vardag och kyla. Romantiserar mitt liv hemma en hel del för att göra processen lättare, men vetitusan om det fungerar egentligen.
En viktig del för att göra det lite lättare och lite mindre kallt överallt är att planera. Så jag planerar en massa.

Om exakt en vecka sitter jag i Malins lägenhet i stockholm (!!!!!!!!!). Och senare den kvällen ska vi på fetaste halloweenfesten på Berns, och katten kommer till stan och vi ska dansa hela natten.

Ni hör ju, det blir nog bra det här!


Sånt man saknar.

Vaknar av världens åsk-knall och inser efter några sekunder att jag somnat med AC;n på och att det ösregnar ute. Hemskt mycket Sverige-feeding på det, därför tänkte jag lista sånt som jag faktiskt saknar med Sverige.

- Efter tio med Malou, oj vad det ska bli ett fint moment i soffan på måndag kl.11 när jag får se det igen!
- Rostmacka med kaviar och ost.
- Mammas varma kramar.
- Egenbryggt kaffe, som är exakt som jag vill ha det.
- Röda-gula-bruna löv överallt på våta gator.
- Min tjocka tjocka vinterjacka.
- Farmor.
- Sena kvällar i Annies lägenhet med soppa och rödvin.

Sådär, höstlig och mysig lista jag levererade där va! Nu ska jag återgå till att gömma mig under täcket och hoppas på att det slutar regna tills jag ska gå till jobbet!


söndag.

Åt hotellfrukost två gånger imorse, på två olika hotell. Inget att klaga på precis! Sedan hade jag lite extra service på ett av våra hotell och träffade bästa busschauffören för sista gången, fick en fin svala på handen och en puss på kinden.
Jag borde verkligen sola nu, med tanke på att det ska regna resten av veckan... Men sängen är ju så himla skön!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1797377/images/2012/pic_5083bd17e087c32281efa7fa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1797377/images/2012/pic_5083bd17e087c32281efa7fa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1797377/images/2012/pic_5083bdef9606ee033e24d6bb.jpg" class="image">


lördagskväll på Rhodos.

Jaha, då har man sagt hejdå till alla sina favoriter. De här jobbet har verkligen sina för- och nackdelar. Tänk att man blir bästabästa vänner och lever och festar och bor och jobbar tillsammans i ett helt halvår, och sen helt plötsligt säger man bara stopp och hejdå och ha ett bra liv. 
 
Men några få (kanske tre) av alla (kanske 75) som jag levt och festat och bott och jobbat med i ett helt halvår har blivit vänner för livet. Så då slipper man säga hejdå. Då räcker det med bara ett vi ses snart och lite tårar. 
Som tur är. 
 
Nog om tråkigheter! Klockan är mycket och jag ska snart sova. Imorgon väntar lite jobb, hotellfrukost, lång siesta (måstemåste sola innan sverige) och sedan lite jobb till och tillslut hejdå-middag för bästa Kristina på bästa Red. 
 
Godnattpuss!

tror inte mitt lilla hjärta klarar fler farväl nu.


ska ha en sån på min vägg.

så jag kan kryssa i vart jag varit.


lägenhetsdrömmar.

Imorgon är det bara en vecka kvar här på världens bästa ö. Tänkte skriva ett längre inlägg om världens bästa sommar när det närmar sig lite mer. Mest för min egen skull, vill aldrig glömma.

Om en vecka öppnar jag alltså dörren jag stängde för sex månader och tre dagar sedan. Min fina lilla lägenhet har väntat tålmodigt och länge, men nu är jag tillbaka och sugen på några snorkalla månader i lägenheten.
När jag flyttade slängde jag dock lite möbler, bland annat min söta soffa. Lägligt nog ska lilla farmor flytta till marklägenhet. Hon flyttar alltså från sina 14 rum till ynka 3 vilket betyder - möbler till mig!

När jag ska inreda lägenheten för amdra gången tänker jag om lite. Förmodligen (fast vem vet) blir det bara kalla månader i lägenheten, vilket betyder art jag kan inreda med precis hur mycket vinrött jag vill! WIN.
Der blir mattor i massa mönster, mjuk klumpig soffa, mina vackra teakmöbler, tända ljus, dova lampor och massa kuddar!
Eftersom att farmor flyttar hoppas jag även lite i hemlighet på en av hennes Emma-fåtöljer. En utan mina favoritdesigns (se bilden nedan på några olika typer). Hennes har dock inte lika fint tyg på sig, men det kan man ju alltid ändra på.

Nu vill jag bara hem.


-

när man pussas och pussas och pussas och sedan öppnar ena ögat lite för att bevara stunden och märker att han kisar på dig med ena ögat och ler mitt i pussandet.


Skrivkramp.

Längesedan jag skrev så väldigt mycket. Både digitalt och på riktigt. Säger en del om hur länge jag varit tyst.

Nu har jag skrivit ett brev till bästa Sandra som lämnar ön på lördag, och sedan började jag skriva ner vår historia.
Tänkte att en skrynklig och grå Bella säkert behöver lite uppfriskning i framtiden.


And then I met you.

Han fick mig att falla likt aldrig förut på tre dagar. Nio dagar senare kysstes vi adjö och nu har jag duschat av de sista jag hade kvar av dig. 
Vet inte vart jag ska börja, vet bara att jag aldrig någonsin ville sluta. 

I'm back.

Har flyttat rundor en hel del här på internet, och skapat fler och fler bloggar i hopp om att orden ska komma tillbaka. 
När jag läser mina gamla (väldigt gamla) inlägg i den här bloggen så förstår jag varför det inte funkat någon annan stans. 
Orden är ju kvar här. 
Så nu är jag tillbaka, och med mig har jag hur många ord som helst som inte kommit ut på alldeles för länge. 
 
Håll till godo. 

RSS 2.0