DRAR TILL CYYYYYYYYPERN!

Ha en sketabra påsk och allt sånt, hörs om en vecka!

bjuder på den.

Lite tycks jag ju i alla fall kunna.

Fick förresten respons på den jäklans uppsatsen jag skrev igår, bara en massa bra ord fanns det i den.

fräknar på knäna och gräs i håret

Lovade bästis långt bort i Schweiz att börja uppdatera lite bättre, så here you go baby!
Idag har jag inte gjort många knop. Solat, spelat basket och låtit D köra en liten svängis med min bil. Alltså jag kan inte beskriva hur jäkla skönt det kommer vara att få köra den helt själv, min fina fina bil. Och hämta upp bengbeng när hon är hemkommen och åka till mcdonalds och köpa mcflurry. I sommarvärmen. Åh jösses.
Just nu ligger all fokus på att göra av med så lite pengar som möjligt ur reskassan, och läsa så mycket engelska ord som möjligt i mina kursböcker. Vilket jag ska börja med redan nu (läsa alltså).
Såhär ser förörvigt mina fina vår-naglar ut, fast ännu mer piggelingröna än vad de ser ut på bilden:


livet.

På fredag flyger vi till Cypern. Jag har vårgröna naglar och har skrivit klart uppsatsen jag skjutit upp i en evighet. Livet är fortfarande s å j ä v l a b r a och roligare inlägg än såhär blir det nog inte på ett tag.


april.


Jag lever livet

Det gör jag verkligen. Imorgon ska jag till helsingborg och chilla i min ensamhet, luncha med pappa, hem och kanske på dejt. Lördag är Sara-dag med hemmaspa och tbaren+depå. Söndag är oklar men förmodligen så jävla bra.
FAN va bra livet är.

söndag

Fruktansvärt underbar helg. Vänner är verkligen livet. Rödvin och god mat är bara små lyckoförstärkare.
Det spelar fan ingen roll om jag nu skulle få sparken imorn för jag lever på livet.

kvällsunderhållning


fredag

Sov två timmar inatt, hade fruktansvärt ont i hela kroppen och svettades/frös om vart annat. Men tentan skrev jag och gud vad skönt det var. Hem kom jag och en timme efter mig stapplade en sjuk lillebror in genom dörren, så nu ligger vi här, hela familjen, vid varsin tv och mår så sjukt dåligt. Snart blir det i alla fall chips och dippa till så ska det låta. Små ljuspunkter.

tell me about


RSS 2.0