.

Jag andades med havet
och sjöng med sandkornen
mitt hår lindades runt vågorna
och vi blev en symfoni
av tysthet


måndag

Jag skulle tränat. Och jag skulle gjort lite uppgifter. Men jag orkar inte så jag gör inte det. Jag ska meditera istället.
Mitt finger har nästan vuxit ihop helt nu, de dåliga med det är att jag inte kan böja på det. Kanon. Hejdå.

allt

Jag vill skriva. Jag vill så oehört gärna skriva något som gömmer sig långt där inne. Men jag hittar det inte just nu så det får allt vänta en stund.
Istället kan jag berätta om helgen. Förfest med folk från hela världen och mina fina flickor. Bussresa som amerikaner och frenetiskt dansande på class. Natt. Långpromenad i ösregn och en heldag i soffan. Natt. Hemkomst och frallfrukost. Somnade i mam&paps säng o vaknade lagom till avfärd. 40årsfirande och tårta. Hemkomst och hustittande med choklad och illamående. Och nu sitter jag här. Med orden i magen och ett glas mjölk. Jag känner mig tom men ändå tillfredställd. Detta blir en sömnlös natt.

bästa.


borde

Det finns så mycket man borde göra. Och allra mest borde jag plugga. Men jag vill mycket hellre bara sitta här.
Detta inlägget kändes mest bara väldigt onödigt så förmodligen borde jag väl helst ta bort det.

puts väck

Mina ord har försvunnit bland slutdokumentationer och personligt brev-skrivande, och jag sörjer dem allra djupast.


igår

Var jag på den roligaste släkfesten jag någonsin varit på, och idag ska jag plugga. Surprise!


hur

Hur kan man saknar något man aldrig haft? Och hur kan man sakna ord man aldrig skapat?

Godnatt

Det är nätter som den här, som man bara vill sitta i sängen o dricka te i timmar. Det är nätter som den här som man känner sig sådär extra kreativ. Det är nätter som den här, man bara vill ta tag i allt man borde gjort och allt man ska göra.
Det är också nätter som den här ögonen svider av för lite sömn, och kroppen bara vill ligga stilla.


.

Min förra blogg kändes mer privat. Inte för att det var färre som läste, utan mest bara för att den gjorde det.
Orden var lättare att forma och tangenterna kallade på mig oftare.
Kanske är det bara något jag fått för mig. Kanske är det så att jag helt enkelt inte har något bättre att skriva för tillfället än vad jag vill ha på mig i sommar. Kanske är det annat som tar min tankekraft. Och kanske, kanske formar jag orden för länge i huvudet, innan jag får ner dom här eller på närmaste papper. Jag vet inte. Och förmodligen kommer orden snart över mig igen. Egentligen känner jag bara för att skriva milslånga texter om ingenting. Bara rabbla ord som blir meningar, men som egentligen saknar innebörd. Då kanske jag kan hitta de där orden och meningarna som faktiskt betyder något, i det där ingenting-kaoset. Kanske. Jag borde nog prova.

pank.


Självklart kunde jag inte låta bli att kolla i senaste H&M katalogen.. Trots att jag verkligen inte skulle
Jag skulle egenltigen spara till schweiz, inte handla upp studiebidraget innan jag ens fått det?
Mamma lovade mig en klänning om jag möblerade om lite i mitt rum. Och jumpsuiten ovan kan jag inte låta bli. Och hatten! Och vad är egentligen 7 ringar, de kostar ju bara 49 kronor!
På den vägen är det..

som det kan bli.

Jag tänkte på någonting tidigare idag, som jag bara kände att jag skulle skriva av mig om. Men jag har glömt bort det och det gör mig egentligen ingenting.

malaysia


Hej. Jag gick in på reseguiden.se och bad om att få en resa till Malaysia. Så nu får vi hoppas att min önskan går i uppfyllelse. Resan är för två så ni får nog slåss om den andra platsen. Ehe. PUSS

Godnatt

Dagen har varit så fin. Och lugn. Hela dagen spenderades på Ikea, och då kan det liksom inte bli annat än ljuvlig!
Just nu sitter (ligger) jag och tittar på min sprillans nya förvaringsmöbel. Jag är så jäkla nöjd. Den är så snygg och det blev så bra!
Jag lägger in en bild imorgon eller nåt.
Nu är det nog dags att stänga datorn och ögonen, för imorgon ligger all fokus på att göra mina böcker, för på måndag är det PA-redovisning. Uuh lite nervöst.
Tjipp!


vill ha.

Alla skorna är så fina. Och alla är billigare än fyrahundra. Det finns ju mindre jobbiga saker. 

De här är allra finast. Åh.

ajdå.

Kaffet är slut.

home

Är hemma idag med. Försov mig med 45 minuter. Till efter tio då, inte skolan. Men jag hann ändå se de jag ville se. Det tråkiga är att nu är det inomhus VM, eller nåt. Och de orkar man bara inte kolla på. Så då sitter jag här i stället. Och letar efter finheter på tradera. Japp. Tråkigt inlägg? Som sjutton.

made in his mind


HAJ

Historian är klar, allt är klart. Fanken så skönt. Nu ska jag mysa med min cosmopolitan och litelite chips som jag har kvar. (min mamma skämmer bort mig när jag är sjuk).
På tal om sjuk, så har mamma fått en tid till mig nästa vecka. Jag ska ta alla prov som går att ta. Kanonkul? Nä.
Jag har verkligen inget vettigt att skriva för tillfället. Vill inte att min blogg ska se ut som den gör men orkar inte göra något åt saken heller. Nu ska jag sova.

okej,

Daniel hjälpte mig. Men större vill den inte bli.

htmlskit

Jag är glad att jag läst multimedia, annars hade jag inte fattat ett dugg av alla koder och siffror. Nu har jag lyckats ändra en del.. Men de där med headern fungerar bara inte. Jag har en header jag vill ha in men får inte in den. Åh vad jobbigt! Någon som vill hjälpa stackars mig?

saker man längtar efter

-riktig gå-i-jeans-jacka-och-bära-solglasögon vår.

-att skejtarna ska börja husera på stadens gator igen.

-killar i chinos och converse.

-resan med bästis.

-studenten, och allt vad den innebär.

-sommarkvällar med vänner.

-spanien.

De tre översta sakerna är sånt som den översta saken har med sig. Och snälla du, våren, om du läser detta. KOM NU!

blää

Mamma kommer hem om en stund för att meddela när jag fått min läkartid. Min kropp skriker efter träning men de går ju inte för sig när man varken kan andas genom näsan eller munnen. kanoners.
En glad nyhet (och förmodligen den enda för idag) är att mitt PA är färdigskrivet. Med titel och författarens ord och allt. För tillfället är det efter tio som gäller, och snart även frukost. Sedan måste jag nog börja med historian. Därav "blää".
Hejdå.

kvällskvist

Idag ramlade senaste Elle ner i brevlådan, och vad hittar man väl där om inte min alldeles nyinköpta baseballjacka? Även skorna jag la in bild på i förrgår fanns med. Kanon.
Jag kommer vara sjuk i minst en dag till, vilket är supertråkigt. Egentligen borde man väl utnyttja dagarna till att göra allt plugg, men det orkar man ju inte. Så det gör jag helt enkelt inte.
Nu är det snart halv åtta hos mig så ny säger jag Gokväll.

tips

http://rappesmode.blogg.se/

vad är väl en bal


När jag fick se den här bilden igår, från oscarsgalan, började jag direkt fundera på min balklänning.
Jag har längre letat efter en bild på de perfekta bröst-stycket, och nu har jag nog hittat det. Så det är alltså bara att sätta igång att sy så snart jag blir frisk. (Ja, jag är sjuk igen..)
Förövrigt har pappa köpt min baseballjacka nu fick jag nyss sms om. KATCHING.

Nä nu måste jag plugga. Tjipp!

shoemania

Jag har bestämt mig, med lite hjälp.
Känner att jag verkligen borde sova nu, men måste bara lägga upp en bild på ett par kanonsnygga skor jag inte hade bangat att bära i vår.

så om någon har 2995 kronor över blir jag glad. haha. godnatt

vilken av dem?


hej.


godkväll

Här bor jag numera. Hej och välkomna.


RSS 2.0